Verkopen van uw woning

Als u ons benadert voor de verkoop van uw woning dan maken wij een afspraak bij u thuis om de woning uitvoerig van binnen en van buiten te bekijken en op te nemen, om vervolgens de waarde en de vraagprijs te bepalen.

Wanneer u ons benadert voor de verkoop van uw woning dan maken wij een afspraak bij u thuis voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Wij komen dan de woning uitvoerig van binnen en van buiten bekijken en nemen deze op, om vervolgens de waarde en de vraagprijs van de woning te bepalen.

In dit gesprek wordt u volledig en vrijblijvend geïnformeerd over de verkoopprocedure. De toegevoegde waarde van Verrips Makelaardij is dat deze:

  • De lokale markt en waarde van de woningen kent
  • Op basis van haar vakkennis een goede inschatting van de waarde van uw woning kan maken
  • Ruim 30 jaar ervaring en expertise heeft met betrekking tot het onderhandelen over de juiste prijs van uw woning.
  • Klein en betrokken team, met oog voor detail en veel flexibiliteit

Dit is ook de reden dat wij alleen met be├źdigde makelaars/taxateurs werken die zelf ook bij de bezichtiging aanwezig zijn. Het aan- en verkopen van uw woning is een vak dat vraagt om professionals die verstand van zaken hebben en waarbij uw belang centraal staat. Dit is voor Verrips Makelaardij niet alleen een kwestie van kwaliteit en betrokkenheid, maar zeer zeker ook van betrouwbaarheid en integriteit.